Tijdens Sail op Scheveningen worden er in samenwerking met het Nautisch Evenementen Bureau vaararrangementen georganiseerd aan boord van de Tall Ships. Tijdens deze arrangementen vaart u door de haven van Scheveningen en op de Noordzee. Er zijn vier verschillende typen arrangement: SAIL-In, Middag, Avond, en SAIL-Out. De arrangementen zijn volledig verzorgd; van ontvangst in de haven van Scheveningen tot het laatste kopje koffie aan boord. Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan Contact met ons op.

SAIL-in parade

Op donderdag 20 juni komen alle Tall Ships in één grote parade langs de kust Scheveningen binnenvaren. Dit is een unieke gelegenheid om de grootste Tall Ships ter wereld te zien varen en ongetwijfeld het hoogtepunt van het evenement. U kunt meevaren in deze parade aan boord van een van deze Tall Ships. Tijdens de vaartocht heeft u een schitterend uitzicht op de indrukwekkende vloot op de Noordzee en Scheveningen. Gedurende het arrangement wordt u van alle gemakken voorzien, inclusief een ontbijtje en een uitgebreide lunch.

Middag

Tijdens het middagarrangement vaart u door de haven van Scheveningen, terwijl het evenement Sail op Scheveningen in volle gang is. U heeft een uistekend zicht op de gevarieerde vloot van Nederlandse en internationale Tall Ships. Na een korte rondvaart door de haven kiest het schip het ruime sop. De zeilen worden gehezen en u ervaart hoe het is om op een traditioneel Tall Ship op de Noordzee te varen. Na een korte vaartocht keert het schip terug naar de haven.

Avond

Het avondarrangement biedt u het meest romantisch beeld van de Tall Ships en Scheveningen in de schemering. U maakt een korte rondvaart door de haven waarbij u de vele Tall Ships van over de hele wereld passeert, alvorens de Noordzee op te varen bij de ondergaande zon. Aan het einde van de avond heeft u aan boord van uw Tall Ship een eersterangs plaats voor de spectaculaire vuurwerkshow in de haven van Scheveningen, waarmee de dag wordt afgesloten.

SAIL-Out parade

Op zondag 23 juni vertrekken alle Tall Ships uit Scheveningen in een grote parade langs de kust. U kunt meevaren op één van de schepen en zo dit indrukwekkende schouwspel met uw gasten van dichtbij ervaren. Dit is een van de weinige momenten waarop u de groootste Tall Ships ter wereld kan zien varen voor de Nederlandse kust. Verwacht wordt dan ook dat de Scheveningse stranden vol zullen staan met toeschouwers. Aan het eind van de vaartocht wordt u met uw gasten weer afgezet in de Schevningse haven, waar de vaartocht begon.

Bent u geïnteresseerd in een van onze vaararrangementen? Vraag direct een offerte aan middels het informatieformulier of neem direct contact op door te bellen naar 020 – 688 1818, of stuur een email naar Sjors Mooyman, Sales Manager Sail op Scheveningen: sjors.mooyman@sailevenementen.nl.