Den Haag is er trots op voor het eerst de Finish van de Liberty Tall Ships Race te mogen organiseren. Voor de kust van Den Haag vindt in de zomer van 2019 de finish plaats van de  Liberty Tall Ships Regatta 2019 van Rouen naar Den Haag tijdens Sail op Scheveningen.

Sail op Scheveningen wordt een feest voor iedereen die van historie, water en indrukwekkende schepen houdt. Vier dagen lang staat alles in de haven van Scheveningen in het teken van historische zeilschepen en het verleden, heden en de toekomst van zeilen.

De finish belooft een festijn te worden voor liefhebbers van historische zeilschepen, het grote publiek en het bedrijfsleven.

Naast tal van activiteiten op de kade en op het water zijn er maatschappelijke programma’s, innovatieve ontwikkelingen en is er volop entertainment. De liberty Tall Ships race is bij uitstek een business-to-business event. De mogelijkheden voor Guest Experience en sponsorships die Sail op Scheveningen biedt zijn talrijk en divers.

Naast de mogelijkheden op het gebied van exposure, relatiemarketing en activatie zijn er goede mogelijkheden vanuit Corporate Social Responsibility (MVO) met ons Trainee Programma en activatiemogelijkheden tijdens het seminar “Engineering the future” met workshops, lezingen, demonstraties, een beurs en een eigen stand/expo ruimte in de Visafslag van Scheveningen.

Met de wind in de zeilen zetten we graag samen met u koers naar Den Haag in 2019!